vineri, 31 ianuarie 2014

zeolit piatra minune





Daca consultam definitia standard a zeolitului, aflam ca este clasificat drept un aluminosilicat poros, cristalin, dar ce a evoluat intr-un mineral mult mai versatil in momentul in care unele descoperiri recente au demonstrat ca este ceva mai mult decat o structura formata din structuri de aluminiu si oxid de siliciu, fapt care a schimbat modul de intelegere a acestui puternic si potential schimbator de viata mineral. Structura cristalina a unei custi de zeolit este formata din pori structurati ca un fagure de miere, iata ceea ce face ca acest mineral sa fie o descoperire asa de importanta.
In mod clasic aluminiul si siliciul, sau atomii de metal erau materialele cristaline numite zeoliti si au un anion de oxigen si un cation de metal la centru si patru coama de acoperis, pentru a forma un tetraedru. Facand din particule minerale zeolit un absorbant foarte puternic si un absorbant a oricaror substante incarcate pozitiv, inclusiv toxinele din corpul uman. Canale de metale tetraedrice sau t-atomi se formeaza ca matrici regulate stivuite in niste frumoase tetraedre.
Pori de zeolit sau canale ( in mod normal au o structura tip fagure) sunt foarte mici, adesea mentionati ca site moleculare cand sunt privite la microscop. Forma si dimensiunea acestor canale sunt cele care fac ca proprietatea lor sa fie foarte speciala, cu efecte extraordinare asupra materialelor in procesele de absorbtie. Zeolitul nu se opreste aici, fiind de un real separare a acestor materiale intr-un mod sigur si eficient atat din natura cat si din organism. Structura mineralului de zeolit ii confera abilitatea unica de a separa ceea ce o posibilitate de detoxifiere si curatare pozitiva
Zeolitul prezinta toate beneficiile de vindecare a argilei alumino-silicate, insa la un nivel cu mult superior.
Secolul nostru a descoperit beneficiile extraordinare ale ionilor negativi, pe care ii asociem cu odihna profunda, cu atmosfera relaxanta creata de ploaia de padure sau produsa de briza marii.
Rolul esential in actiunea benefica a Zeolitului il au nanotuburile cu dimensiunea de 4.5 Angstromi, care retin atomii de metale grele si moleculele toxice in interiorul lor ca intr-o cusca.
El se gaseste in lava vulcanica provenita din eruptiile vulcanice de pe Terra. Zeolitul utilizat de noi se numeste clinoptit. Clinoptilolitul este doar unul dintre cele peste 50 de feluri de zolit natural care exista. Se gaseste in pamant, si se extrage din mina. Deoarece se gaseste in pamant a fost deja contaminat cu toxine. Clinoptilolit ar putea fi contaminat cu mercur, plumb, arsenic si alte metale grele precum si aluminiu, erbicide, pesticide si orice altceva ce este prezent in apa de ploaie, aer sau in sol. Zeolitul trebuie curatat inainte de a il ingera.
Zeolitul este si un puternic antioxidant. Antioxidantii joaca un rol semnificativ in pastrarea sanatatii si tineretii corpului uman. Fiecare celula a omului este invadata de substante daunatoare de aprox. 1000 de ori pe zi. Organismul omului de astazi nu mai face fata pe cale naturala unui astfel de nivel de poluare, iar necesitatea antioxidantilor si a detoxifierii este incontestabila
Particulele de toxine incarcate pozitiv-radicalii liberi, sunt eliminate, corpul isi recapata alcalinitatea prin echilibrarea PH-ului, oxigenarea si imunitatea normala.
Derma care este afectata de o deficienta majora de acid/ mineral, poatefi ajutata sa se revigoreze prin restablilirea parametrilor normali ai PH-ului alcalin al corpului uman; in acest sens zeolitul pudra este folosit cu foarte bune rezultate in mastile cosmetice si tratarea pielii, este asadar benefic pentru colagenul si elasticitatea pieli intregului corp. Un organism poluat are valorile PH-lui acide, ca atare se observa o scadere a imunitatii, a functiilor normale organice si in final se constata imbolnavirea persoanei.
Zeolitul fiind un foarte bun decontaminant este folosit la limpezirea atmosferei contaminata in urma exlploziilor nucleare precum cele de la Cernobil si Three Mile Island, unde au fost folosite la purificarea apei si solului.
Conform FDA, agentia americana pentru controlul hranei si al medicamentelor, administrarea interna a zeolitului este considerata a nu avea riscuri pentru sanatate. Totusi, administrarea zeolitului nu este indicat a se realiza concomitent cu medicamente pe baza de litiu si de alte metale, deoarece zeolitul va ajuta la eliminarea acestora din organism, nelasandu-le sa-si exercite actiunea terapeutica.
Daca doriti rezultate este recomandata o cura de cel putin 4 luni/an cu Protect Zeolit Pulbere; este foarte bunn pentru tratarea diverselor afectiuni ale pielii si mai ales foarte indicat pentru cosmetica. Este bine de stiut faptul ca mastile cosmetice pe baza de zeolit redau pielii puritatea si elasticitatea.
Tot 4 luni se recomanda si cura detoxifianta cu Zeolit protect capsule. Zeolitul lichid se poate folosi pentru o perioada mai indelungata utilizand doar un flacon pe luna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu