luni, 23 iulie 2012

Detoxifiere cu Zeolit Protect Capsule

Cura de detoxifiere cu Zeolit Protect este esentiala in momentul in care aveti stari de oboseala nejustificata, energie scazuta, chiar daca va odihniti si va hraniti suficient.  Somnolenta, trezitul greu dimineata, starile depresive, anxietatea, starile de nervozitate, diminuarea puterii de concentrare, sunt doar cateva din semnele si simptomele care ne indica o necesitate a detoxifierii organismului.  In general, persoanele care au nevoie de o detoxifiere, prezinta un miros neplacut in gura. Dorinta de a manca cat mai multe dulciuri, pofta de alimente prajite, condimentate reprezinta un alt semnal ca organismul este intoxicat, ca este esentiala o detoxifiere a organismului. 
 
Daca prezentati toate aceste semne si simptome este esential sa faceti o cura de detoxifiere cu Zeolit Protect capsule. Detoxifierea organismului cu produsul Zeolit Protect este esentiala si in tratamentul urmatoarelor afectiuni cronice: acnee, hemoroizi, psoriazis, constipatie, diabet, reumatism, artrita, cancer. In cazul in care suferiti de obezitate, se recomanda administrarea tratamentului cu Zeolit Protect, pentru a elimina kilogramele nedorite.  

Incepeti acum o cura de detoxifiere cu acest mineral minune! Folositi suplimentul Zeolit Protect in toate aceste cazuri pentru a beneficia de o detoxifiere completa a organismului. Toate efectele unei intoxicatii (tranzit intestinal lent, constipatie, voma, greturi, indigestie, acnee, supraponderalitate) vor fi eliminate cu ajutorul detoxifierii organismului cu Zeolit Protect. Din cauza factorilor nocivi din mediul inconjurator, a alimentelor, organismul nostru este bombardat de toxine care provoaca efecte adverse neplacute.  Zeolitul Protect are rolul de a elimina din tesuturi toxinele si metalele grele. 

Zeolitul Protect Capsule se poate administra chiar daca aveti plombe din mercur, tije sau articulatii metalice implantate. El este esential doar la eliminarea metalelor dizolvate la nivel celular (cele in forma cationica) si nu afecteaza metalul in stare solida (nedizolvat). Va extrage insa din organism mercurul si alte metale grele ajunse acolo in urma dizolvarii lente a acestora.

Conform datelor furnizate de FDA, Agentia Americana pentru Controlul Hranei si al Medicamentelor, administrarea zeolitului este considerata o necesitate pentru sanatate. Totusi, administrarea zeolitului nu este indicata persoanelor care administreaza concomitent medicamente pe baza de litiu si de alte metale, deoarece zeolitul va ajuta la eliminarea acestora din organism, nelasandu-le sa-si exercite actiunea terapeutica.

Pentru rezultate semnificative se recomanda o cura de cel putin 4 luni/an cu Zeolit Protect.
Compozitie: Zeolit mineralizat 600mg/capsula.

Doza zilnica recomandata este de cate 2 capsule de 2 ori pe zi, administrat cu apa, suc sau ceai. Produsul se pastreaza in flacon bine inchis, ferit de umiditate si caldura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu