duminică, 4 noiembrie 2012

Surplusul de cupru poate provoca afectiuni localizate la nivelul inimii si Alzheimer

O persoana care prezinta un surplus de cupru in organism, detine o sursa constanta. Oamenii de stiinta afirma faptul ca tevile de apa din locuinte sunt majoritatea din cupru. Este important ca dupa o perioada de 50 de ani sa se schimbe aceste tevi, deoarece persoanele care locuiesc in aceea casa risca sa se imbolnaveasca de Alzheimer sau de afectiuni de inima.

In momentul in care cuprul ajunge in organism, se depoziteaza in diferite organe iar pentru persoanele in varsta este extrem de nociv, pentru ca ajunge sa se acumuleze in organism si poate avea ca efect instalarea Alzheimerului, a diabetului sau bolilor de inima.

De asemeni, oamenii de stiinta au evidentiat faptul ca persoanele de peste 40 de ani ar trebui sa evite mineralele si vitaminele care au in compozitie cupru si fier (sa-si micsoreze consumul de carne). Tot ei ar trebui sa doneze sange regulat, pentru a-si diminua nivelul de fier din sange, si sa administreze suplimente de zinc pentru a scadea nivelul de cupru din organism.

Administrarea suplimentelor pe baza de cupru si fier sunt esentiale in tinerete, pentru ca ne ajuta sa procream, insa dupa varsta de 50 de ani, organismul nu le mai poate procesa eficient.

In peste 25% dintre esantioanele reprezentative de americani arata ca in organism, procentajul acestor metale grele este depasit. Consecintele intoxicatiei prin Cupru sunt cele ale sistemului nervos, cele de metabolism sau tumorale. Pentru prevenirea afectiunilor prezentate anterior, se recomanda administrarea unei cure cu zeolit, tinuta pe o perioada de minim 2 luni de zile, din care se administreaza cate 4 capsule pe zi de Zeolit Protect Capsule sau 2 lingurite de zeolit pudra detoxifianta sau 14 picaturi zeolit lichid de 3 ori pe zi. Zeolitul este numit de catre oamenii de stiinta si capcana de metale grele, deoarece elimina din organism aceste toxine acumulate, prinzandu-le in structura sa moleculara, fiind apoi inlaturat cu ele prin scaun.

Zeolitul Protect capsule reprezinta cel mai eficient agent de chelatare, elimina rapid intoxicatia cu metale grele. Surplusul de cupru in organism este eliminat de zeoliti, daca se administreaza o cura de 4 luni/an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu