luni, 23 iulie 2012

Top 5 efecte ale tratamentului cu Zeolit Protect

1. Activ Zeolit Protect este 100% sigur si non-toxic la orice nivel: Toate urmele de metale grele sunt eliminate rapid din organism in cel mult  8 ore. Produsul Zeolit Protect capsule este neinvaziv pentru copii, adulti, bolnavi de cancer sau animale de companie. Tratamentul cu Zeolit Protect poate fi utilizat cu toate tipurile de medicamente (atata timp cat acestea nu contin metale grele, Carboplatin, Cisplatin). Este esential sa va consultati cu un medic, inainte sa incepeti o cura de detoxifiere cu Zeolit.

2. Prin cura de detoxifiere, Zeolitul Protect capsule elimina toate metalele grele si toxinele din organism: zeolitul are structura moleculara perfecta pentru captarea si eliminarea metalelor grele din organism. Actiunea pozitiva a Zeolitului Protect ofera organismului mai multa energie, claritate si vitalitate. 

3. Tratamentul cu Zeolit Protect capsule ajuta la echilibrarea nivelului pH-ului din organism ajungand la o alcalinitate sanatoasa: Ori de cate ori zeolitul micronizat este introdus in corp, aduce sistemul spre un pH usor alcalin (pH 7.35 - 7.45), care este pH-ul optim pentru organismul uman. Zeolitul Protect capsule are capacitatea de a atrage si de a limita protonii in exces care produc aciditate si in acest fel poate ajuta multe afectiuni de la hiperaciditate la candidoza si artrita.

4. Detoxifierea cu Activ Zeolit Protect capsule are rolul de a diminua riscului aparitiei cancerului. In prezent, exista dovezi clare care afirma ca zeolitul micronizat nu numai ca elimina toxinele care pot provoca cancerul (75% sau mai mult din cazurile de cancer pot fi legate de toxine). Aceasta nu inseamna ca zeolitul este un tratament pentru cancer, ci este un supliment util, menit sa se integreze intr-un program de tratament.

5. Tratamentul detoxifiant cu Activ Zeolit Protect capsule este foarte usor de administrat: Majoritatea produselor esentiale pentru o detoxifiere completa a organismului sunt dificil de administrat si multe dintre acestea trebuie injectate in sange sau administrate ca o clisma. Zeolitul lucreaza la nivel celular, nu are gust sau miros si poate fi luat pe stomacul gol, sub forma de capsule, praf sau in solutie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu